The Boring Company Ілона Маска анонсувала збільшення її проєкту з побудови мережі тунелів під Лас-Вегасом на 25 миль. Оновлений план включає 18 додаткових станцій. Таким чином загальна протяжність тунелів відтепер складає 65 миль (104 кілометри), а кількість станцій – 69. Влада округу Кларк в Неваді вже схвалила дане розширення.

Члени комісії проголосували 6 проти 1 після того, як юристка The Boring Company Стефані Аллен запевнила їх, що саме компанія, а не платники податків, повністю профінансують проєкт. Єдиний голос проти надійшов від Мерілін Кіркпатрік, яка висловила занепокоєння з приводу того, що транспортна система обслуговує лише туристів і не враховує працівників казино і закладів відпочинку. Напевно, Кіркпатрік телефонують жителі її округу, яким через будівництво тунелів стає все важче дістатися до роботи. Юристка The Boring Company сказала, що компанія планує розширити мережу і до житлових районів.

Наразі транспортна система Vegas Loop має довжину приблизно 2 милі та 5 зупинок. Вона охоплює різні частини Лас-Вегаського конгрес-центра. The Boring Company планує з’єднати мережу з міжнародним аеропортом Гаррі Рейда, стадіоном Allegiant, центром Лас-Вегаса і навіть з Лос-Анджелесом.