Соціальні акаунти S.T.A.L.K.E.R. поділилися коротеньким роликом, який підтверджує факт оновлення співпраці GSC Game World та виробника енергетиків NON STOP, української компанії «Нові Продукти».

«Попереду останній ривок і вже навіть видніється такий рідний та затишний Янів. Позаду – хиже виття, щосекунди ближче та гучніше. Рюкзак повний хабару з вилазки, але сил дотягти його не вистачає. Хто був, той знає… В подібні моменти вже починаєш прощатись — чи то з хабарем, чи то з життям, залежно від того, кому що дорожче.

На подібні оказії досвідчені сталкери мають козир в банці – той самий, що і 16 років тому. Надійний. Смачний. Ще й освіжає, як треба. Будь сам завжди NON STOP, і пару тримай в рюкзаці.

NON STOP energy drink та S.T.A.L.K.E.R. 2 — як і у найпершій мандрівці, знову офіційно разом!» – йдеться в повідомленні під роликом.

Product placement NON STOP у першому S.T.A.L.K.E.R. був одним з небагатьох дуже вдалих прикладів такої співпраці в іграх. Енергетичний напій під маркою NON STOP випускається в Україні з 2005 р. Взагалі-то група компаній «Нові Продукти» працює на ринку України з 2003 р. та є одним з найбільших українських виробників напоїв та снеків в Україні. Найбільш відомі торгові марки компанії «Нові Продукти»: NON STOP, SHAKE, REVO, MOJO, APPS, EatMe та багато інших. Виробничі лінії компанії знаходяться у м Жашків, Уманського району Черкаської області.