The Roddenberry Archive продовжує оцифровувати архіви Джина Родденберрі, творця серіалу та всесвіту Star Trek. Нове надбання Архіву – 3D-панорами кожного командного містка кожного з кораблів на ім’я USS Enterprise.

Тут є майже усі USS Enterprise та навіть деякі їх варіації з різних епізодів та сезонів різних серіалів. Починаючи з USS Enterprise XCV-330, який лише згадується в декількох серіях, закінчуючи USS Enterprise NCC-1701-G з третього сезону серіалу Star Trek: Picard, тобто вже 2023 р.

Плюс усі версії містків з так званої Star Trek Kelvin Timeline, яку започаткував режисер Дж. Дж. Абрамс у фільмах ребутах Star Trek (2009), Star Trek Into Darkness (2013) та Star Trek Beyond (2016). Тобто більш сучасні місткі, створені з урахуванням сучасного рівня розвитку комп’ютерів та інтерфейсів. Є тут також містки кораблів з Дзеркального всесвіту Star Trek та альтернативних реальностей.

По більшості представлених на сайті Архіву містків можна навіть прогулятися самостійно. Просто подарунок для фанатів Star Trek.