Очікуваний цінник топової версії ASUS ROG Ally – $699

Коли справа доходить до витоків про ASUS ROG Ally, що може бути кращим джерелом, ніж мережа BestBuy, яка є офіційного партнером ASUS по запуску консолі. Згідно витоку, який стався у мережі, флагманська версія консолі коштує $699 у варіанті з процесором AMD Ryzen Z1 Extreme.


Довгий час існували припущення, що ASUS топову версію дорожче, щоб запропонувати щось конкурентне Steam Deck з базовим чипом AMD Ryzen Z1. Виявляється, це може бути не так.

Консоль з 16 ГБ пам’яті LPDDR5 і накопичувачем місткістю 512 ГБ стартує за ціною $699. За такою ціною консоль ASUS буде лише на $50 дорожчою за Steam Deck, яка доступна за $649 з такими ж характеристиками пам’яті та накопичувача. Портативна консоль Valve також доступна всього за $399 за варіант eMMC, але ASUS не планує використовувати цей тип пам’яті.

ROG Ally також вийде на ринок з 256 ГБ пам’яті, що в поєднанні з чіпом AMD Ryzen Z1 може знизити ціну на $100–150. Різницю в продуктивності між процесорами попередньо можна оцінити за даними, отриманими безпосередньо від AMD.

Інформацію про доступність, попереднє замовлення та ціни ASUS ROG Ally виробник оголосить 11 травня під час спеціального заходу.