Офіційний YouTube-канал “Warner Bros. Pictures Україна” оприлюднив другий дубльований трейлер фільму “Флеш” / The Flash — нової “супергероїки” у всесвіті DC Comics про пригоди “супершвидкісного” Флеша.

Офіційний опис розповідає про фільм так: світи зіштовхнуться у новому «Флеші». Баррі Аллен застосовує свої надздібності для подорожі в минуле, щоб врятувати свою сімʼю і змінити перебіг подій. Проте герой ненароком змінює майбутнє та опиняється у пастці інакшої реальності. Дійсність цього світу виявляється не надто приємною: повертається генерал Зод, який погрожує усе знищити, а супергероїв, до яких можна було б звернутися по допомогу, не існує.

Баррі має єдиний шанс – вмовити зовсім іншого Бетмена повернутися з відставки й визволити одного ув’язненого криптоніанця… хоча й не того, кого він розшукує. Щоб врятувати світ і жити у майбутньому, яке знає Баррі, йому потрібно влаштувати гонитву за своє життя. Але чи буде достатньо цієї жертви, щоб повернути все на свої місця?

Режисером фільму виступає Андрес Мускетті (дилогія “Воно”, “Мама”), у ролях знялися Езра Міллер, Саша Кає, Майкл Шеннон, Рон Лівінґстон, Майкл Кітон та інші. В українському кінопрокаті “Флеш” з’явиться 15 червня.