Tinder проситиме відеоселфі, щоб підтвердити особу користувача

Tinder відтепер проситиме користувачів зробити відеоселфі, щоб підтвердити реальність своєї особи та уникнути шахрайства. Про це пише The Verge.

Нова функція діятиме для користувачів у всьому світі як новий метод верифікації. Вона буде необхідна для отримання синьої галочки. Для цього людина муситиме записати відео в застосунку за допомогою фронтальної камери смартфона. Після верифікації користувачі Tinder зможуть спілкуватися лише з тими, хто також пройшов цю процедуру.

Це нагадує сучасну верифікацію, яку просять інші компанії, приміром, Apple та Google. Такі підходи сповідує й інший додаток для знайомств – Hinge. Він запровадив функцію відеоселфі торік, щоб боротися зі зростанням випадків шахрайств.

Раніше повідомлялося, що захоплення штучним інтелектом, що генерує зображення, увійшло в наступну фазу абсурду: створення фальшивих фотографій профілю, які допоможуть вам мати кращий вигляд у застосунках для знайомств, таких як Tinder, і в соціальних мережах.

За $19 сервіс під назвою PhotoAI використовує 12-20 ваших посередніх, погано освітлених селфі, щоб згенерувати партію фальшивих фотографій, спеціально адаптованих до обраного вами стилю або платформи.