Вперше гру з геймплеєм у стилі “запис з нагрудного відеореєстратора” було продемонстровано у жовтні минулого року — тоді французький інді-розробник Alexandre Spindler у своєму твіттері показав коротенький тизер гри без назви, над якою він почав працювати.

Відео “завірусилося”, і проєкт не був закинутий: він отримав назву Unrecord, і наразі над ним вже працює ціла інді-команда DRAMA. Концепт за пів року не змінився: це буде шутер з виглядом від першої особи, камера якого імітує поведінку нагрудного відеореєстратора поліцейського — з широкими кутами огляду і “спотворенням” кадра, уривчастими рухами зображення тощо.

Розробник описує свій проєкт як “тактичний шутер з комплексними діалогами, інноваційними механіками, важкими моральними дилемами та унікальною системою стрільби”.

Важко сказати, чи дійсно у новому трейлері показаний саме реальний ігровий процес, а не просто його імітація на ігровому рушії, що має продемонструвати бачення розробників фінального продукту, але одне можна сказати напевно: настільки реалістичної імітації відео з поліцейського “бодікама” в іграх ми ще не бачили.

В Unrecord вже є сторінка у Steam, але дати релізу, навіть приблизної, у проєкту поки нема.