У новому «Форсажі» покажуть вибухові спецефекти в Римі

У новому трейлері до майбутнього фільму «Форсаж X» лиходій у виконанні Джейсона Момоа підриває величезною бомбою Ватикан у Римі. Звісно, це лише спецефекти, а з резиденцією Папи Римського насправді все цілком нормально.

Неочікуваний поворот показали у другому трейлері до десятої частини франшизи, який вже зібрав близько 36 тисяч вподобань на YouTube. Схоже, кінострічка не поступатиметься попереднім та триматиме глядачів у постійній напрузі.

Чергова частина «Форсажу» має вийти в прокат 19 травня 2023 року. Прем’єрний трейлер до неї було представлено на початку цього лютого. Перший фільм культової американської серії випустили у 2001 році. Цю франшизу називають найбільш прибутковою для студії Universal.

Нагадаємо також, що дуже ефектний вибух можна побачити в пригодницькому бойовику «Місія неможлива: Протокол «Фантом». У фільмі, який вийшов у прокат у 2011 році, показали видовищне знищення Кремля в Москві. Касові збори стрічки склали 588 млн дол., тож можна припустити, що глядачам спецефекти припали до душі.

Український трейлер.