Компанія Lego розробила нові ігрові набори, головним героєм яких став відомий персонаж відеоігор Сонік. Про це повідомляє The Verge.

Йдеться про набори Sonic The Hedgehog. Їхня унікальність в тому, що іграшковий їжак зможе обертатися в спеціальній кульці. Тим самим Lego втілила в життя ще одну мрію фанатів іграшок.

Кожен із наборів має відсилання до ігор. Приміром, у Sonic’s Green Hill Zone Loop Challenge є риби та ящірки, Доктор Роботнік, лісові істоти та стіл, за яким Сонік та Емі можуть насолодитися хот-догами з чилі. І, звісно, тут є спеціальна установка, яка дозволить відправити іграшкового персонажа кружляти в петлі. Вартість цього набору – $100.

Також Lego пропонує Sonic’s Speed Sphere Challenge вартістю $35. Тут, зокрема буде установка, арка, додаткові кільця та місця для Соніка, де він зможе діджеїти та знов-таки їсти хот-доги.

Окрім цього, охочі зможу придбати напарника культового їжака – Тейлза. В комплекті за $40 також є його майстерня та торнадо-літак. І, нарешті, за $50 можна купити Острів порятунку тварин Емі з гіркою-водоспадом, Смарагдом Хаосу, Тейлза, Емі та крабом.

Нагадаємо, що Lego вже відтворювала Соніка у своїх ігрових наборах. Але це вперше компанія випустила лінійку, подібну до Маріо. Нещодавно Lego втретє випустила модель винищувача T-65 X-Wing Starfighter. Ця ітерація до дня «Зоряних війн» стала найдетальнішою з-поміж усіх. Набір складається з 1949 деталей та оцінюється в $239.99.