Сьогодні, коли глобальний та український бізнес усе більше переходить до хмари, необхідність у знаннях про хмарні сервіси та рішення стає все більш актуальною.
Ми раді повідомити, що Google продовжує безкоштовну програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud, яка допомагає українським спеціалістам отримувати цінні навички роботи з хмарними технологіями, і оголошує набір учасників на третій потік. Цей потік триватиме з 10 травня до 8 липня 2023 року та буде фокусуватися на двох важливих для IT-сфери ролях – DevOps та Cloud Architect. Architect і DevOps входять до найбільш високооплачуваних IT-професій в Україні та відповідають за те, аби програмне забезпечення було побудоване та реалізоване надійно й безпечно, щоб ефективно досягати цілей бізнесу.
Учасники цього потоку програми матимуть можливість отримати нові нагороди за здобуті навички, а також безкоштовні ваучери на складання сертифікаційного іспиту Google Cloud.
Програма “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps та Architect” буде корисною для:
  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть навчитися працювати з інфраструктурою програмного забезпечення та покращувати її.
  • Студентів ІТ-сфери, які прагнуть дізнатися про нові підходи та практики, які застосовують DevOps Engineers та Architects для розробки продуктів.
Базовий рівень англійської суттєво полегшить навчання на програмі.
Інформаційний партнер програми ー Міністерство цифрової трансформації України.
Що отримають учасники програми:
  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost ー ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Лекції та відкриті сесії запитань-відповідей від фахівців Google про те, як розпочати свій шлях у DevOps Engineer та Architect, а також технічні воркшопи, карʼєрні консультації.
  • Практичний досвід та бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges), які можна додати у свій профіль на LinkedIn.
  • Індивідуальні напрями навчання, зокрема з фокусом на DevOps і Architect. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом та практичне навчання.
  • Нові нагороди за три і більше отриманих бейджів навичок.
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок, отриманих протягом перших трьох потоків програми.
Реєстрація вже відкрита за цим посиланням. Навчання розпочнеться 10 травня 2023 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари та воркшопи.
До кінця 2023 року Google хоче навчити до 10 000 українців, як працювати з хмарними технологіями, щоб сприяти цифровій трансформації України та розширити можливості працевлаштування для ІТ-фахівців та спеціалістів суміжних спеціальностей.
Більше інформації про програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps та Architect” ви знайдете за посиланням.
Крім того, ці та інші ресурси, які має Google для отримання знань для школи, роботи чи життя, можна знайти на освітньому хабі Google Знання.