Восьме покоління популярного фітнес-браслета від Xiaomi офіційно представлено. Гаджет обладнано 1,62″ AMOLED-дисплеєм із роздільною здатністю 490х192 точки та частотою 60 Гц. Пікова яскравість екрана збільшилась до 600 ніт (в Band 7 було 500 ніт). Також є підтримка режиму Always-on Display.

Xiaomi пропонує безліч варіантів ремінців і кріплень для Band 8. Окрім звичайного варіанту носити пристрій на передпліччі, можна закріпити його, наприклад, на кросівки під час пробіжки. Таким чином браслет зможе краще відстежити ваше тренування, а також проаналізувати вашу поставу.

Band 8 має захист від вологи згідно з класом 5 ATM. Вага пристрою – 27 грамів. Гаджет здатний вимірювати пульс, рівень кисню в крові, моніторити рівень стресу і якість сну. Також є велика кількість спортивних режимів. Щобільше, ви можете запускати інтерактивні відеотренування на смартфоні чи планшеті.

Автономність Xiaomi Band 8 складає до 16 днів при звичайному використанні й до 6 днів з увімкненим Always-on Display. Вартість новинки складає $36 або $43 за NFC-версію.