GIANTS Software запускає журнал, присвячений грі Farming Simulator

У той час, як хтось закриває паперові видання про комп’ютери, швейцарська GIANTS Software відкриває окремий журнал, присвячений грі Farming Simulator. При цьому не безплатний!

Farming Simulator Magazine буде мати 52 сторінки та існувати в друкованій (навіть продаватися у кіосках в деяких країнах!), а також в онлайн-версії. Матеріали видання будуть присвячені іграм Farming Simulator 23 та Farming Simulator 22 і будуть містити поради, анонси, опис модів до ігор тощо. Крім того, в номерах будуть спеціальні коди для активації ігрової техніки.

Журнал виходить шістьма мовами у дванадцяти країнах: Німеччині, Австрії, Швейцарії, Польщі, Франції, Іспанії, Люксембурзі, Бельгії, Італії, Швеції, Данії та Нідерландах. Вартість цифрової копії видання – $3,49. Другий номер очікується влітку.

Farming Simulator взагалі цікава гра і цікава ігрова ніша. Серія Farming Simulator існує вже 15 років, за які вийшло 14 ігор для ПК, консолей та мобільних платформ. До речі, нещодавно розробники святкували завантаження гравцями 2,5 млрд (!) модів для гри.

Компанія може дозволити собі знімати дорогі кінематографічні трейлери та проводити кіберспортивні турніри по Farming Simulator з призовим фондом більше ніж $100 000!