Garmin добре відома своїми смартгодинниками, які мають чудову автономність. Та нова модель Instinct 2X Solar, схоже, ставить планку, яку неможливо перевершити.

Річ у тому, що пристрій обладнано сонячною панеллю, яка здатна заряджати акумулятор годинника на ходу. Саме таким чином і досягається “нескінченна” автономність, про яку заявляє виробник. І хоча це не перша модель Garmin з сонячною панеллю, компанія відзначає, що Instinct 2X Solar достатньо такої підзарядки, щоб постійно працювати у режимі смартгодинника.

Garmin представила смартгодинник Instinct 2X Solar із "нескінченною" автономністю

Новинку обладнано 1.1″ MIP-дисплеєм із роздільною здатністю 176х176 пікселів. Є підтримка багатодіапазонної системи GNSS, сенсори для відстеження активності та показників здоров’я користувача, а також вбудований ліхтарик. Годинник здатний відстежувати маршрут, пропонує різноманітні спортивні режими, підтримує безконтактні платежі Garmin Pay. Передбачено захист від вологи згідно з класом 10 ATM.

Garmin Instinct 2X Solar оцінюється у $449. Смартгодинник також має спеціальну версію Tactical Edition, яка пропонує декілька додаткових функцій, такі як сумісність із приладами нічного бачення і стелс-режим. Вона коштує $499.