Рендери Google Pixel 7a демонструють новий колір корпуса та підтверджують дизайн попередніх витоків

До виходу дешевшої версії Google Pixel 7a залишилося не так багато часу. Модель має побачити світ на Google I/O 10 травня. Це означає, що найближчим часом буде спливати все більше цікавинок про нову модель. Раніше вже зʼявлялися світлини з тестовим семплом, який показав наслідування дизайну чинних флагманів, а на цей раз маркетингові рендери дістав інсайдер Стів Хеммерстоффер (OnLeaks), які опубліковані на сторінках MySmartPrice.

Найпомітнішою деталлю цього разу став новий блакитний колір. Раніше повідомлялося також про Pixel Buds з варіантом корпусу Sky Blue. Такі пристрої мають непогано підходити один до одного.

Разом з цим будуть й дві класичні опції. Серед іншого на зображеннях можна помітити невеличку зміну в розташуванні блока камер, який цього разу змістили трохи нижче (також він має стати металевим, як у флагманів). А от дисплей та його рамки, на перший погляд, змін не зазнали.

Очікується, що разом з оновленнями чипа Google Tensor G2, Pixel 7a також опанує індукційне заряджання та отримає нові камери.