Позашляховик Jeep Wrangler, безумовно, є легендарною та культовою моделлю – багаторічна історія, безліч шанувальників по всьому світу. Проте навіть легенди мають оновлюватись, аби відповідати вимогам часу та вимогам покупців.

Ззовні оновлений автомобіль Jeep Wrangler можна одразу впізнати по виразу обличчя: передня панель стала меншою та має темне забарвлення, змінилось оформлення семи фірмових прорізів решітки радіатора. Крім того, автомобіль Jeep Wrangler 2024 отримав нові варіанти колісних дисків.

Проте більш вагомі є інші зміни. Наприклад, серед ключових технічних оновлень для Jeep Wrangler – поява нового підсиленого моста Dana 44 HD та потужної лебідки Warn як заводської опції. Це точно відповідає вимогам покупців, які завжди вимагають від Jeep Wrangler найкращих позашляхових можливостей.

А ось поява нової мультимедійної системи Uconnect 5 з сенсорним 12,3-дюймовим дисплеєм – напевно, це ж відповідність вимогам і часу, і покупців. Новий дисплей призвів й до певних змін передньої панелі салону: наприклад, відтепер по центру встановлені видовжені дефлектори вентиляції замість круглих. Серед інших оновлень – поява блоку Power Box для гібридної версії автомобіля: це набір з чотирьох розеток для підключення побутових приладів.

До речі, про різні версії Jeep Wrangler. Автомобіль пропонує вибір з чотирьох бензинових силових агрегатів: 2-літровий «турбо» на 270 к.с., гібрид 4хе (на основі 2-літрового «турбо») загальною потужністю 375 к.с., атмосферний 285-сильний V6 3.6 або надпотужний V8 6.4 на 470 «коней». Крім того, є чотири варіанти повного приводу (два Part-Time та два Full-Time), а також можливість вибору 6-ступеневою «механіки» або 8-ступеневого «автомату».

Продажі оновленого Jeep Wrangler в США стартують вже влітку, на інших ринках автомобіль буде представлено пізніше. До речі, цього року компанія Jeep має «перезапускатись» в Україні. То ж зрештою невдовзі й ми зможемо побачити оновлений Jeep Wrangler у наших офіційних дилерів та на дорогах країни.