Про це повідомляє видання Carscoops, своєю чергою, спираючись на повідомлення виробничих партнерів Tesla. Цікаво, що самого електромобіля Tesla Model 2 ще не існує, проте плани та коментарі виробничих партнерів вказують на поступову підготовку до серії.

Очікується, що електромобіль Tesla Model 2 отримає характерний фірмовий дизайн Tesla, проте геть не характерний кузов «5-дверний хетчбек». Адже до цього всі електромобілі компанії мали кузов «седан» або «кросовер».

З урахуванням компактних розмірів, електромобіль Tesla Model 2 потрапить у самий центр європейського С-класу. Крім того, новий електромобіль Tesla Model 2 має стати найбільш доступним у лінійці Tesla – він має коштувати від $25 тис. Й при цьому компанія ще має на ньому заробляти. Адже новий електромобіль Tesla Model 2 має бути приблизно вдвічі дешевший у виробництві, ніж вже відома модель Tesla Model 3.

Зрештою, новинка Tesla Model 2 стане одним з ключових кроків, що дозволять компанії досягти власної амбітної мети – виробництво 20 млн електромобілів до 2030 року.