OnePlus представила друге покоління бюджетних TWS-навушників Nord Buds. Новинка додала в ціні у порівнянні з попередником, втім отримала й декілька корисних апгрейдів.

Nord Buds 2 обладнані 12,4 мм драйверами, які відповідають за відтворення звуку. З’явилась система активного шумозаглушення, яка здатна відсікати зовнішні шуми гучністю до 25 дБ. Є й режим прозорості, між ним і ANC можна швидко перемикатись.

Компанія заявляє, що технології штучного інтелекту допомагають підкреслювати низькі частоти без втрати чіткості чи спотворення звучання. Також ШІ-алгоритми мають покращити якість передачі голосу під час дзвінків. Навушники підтримують кодеки AAC і SBC, технологію Dolby Atmos, дозволяють коригувати звучання за допомогою профілів еквалайзера.

OnePlus Nord Buds 2 - TWS-навушники з ANC за €69

Автономність Nord Buds 2 складає до 5 годин з увімкненою ANC і до 7 годин без неї. Показники разом із кейсом: до 27 годин і до 36 годин відповідно. Навушники мають захист від вологи згідно з класом IP55. Для під’єднання до джерела звуку передбачено модуль Bluetooth 5.3.

OnePlus Nord Buds 2 доступні у білому та сірому кольорах. Вартість – $60 / €69.