Microsoft анонсувала випуск нової версії геймпада для Xbox. Реліз Xbox Wireless Controller Remix Special Edition присвячений до Дня Землі, який відзначають 22 квітня. Особливістю контролера є те, що його виготовлено з перероблених матеріалів, зокрема зі старих геймпадів, автомобільних фар і CD-дисків. Кожен аксесуар має унікальний візерунок і виконаний у зелених кольорах.

Додаткової функціональності Xbox Wireless Controller Remix Special Edition не має. В комплекті з геймпадом доступні акумулятори Xbox Rechargeable Battery Pack, тож користувачам не доведеться використовувати одноразові батарейки. Повного заряду акумулятора має вистачати приблизно на 30 годин роботи. Зарядка займає до 4 годин, втім під час цього процесу можна продовжувати грати. Контролер також обладнано 3,5-мм аудіороз’ємом для підключення гарнітури.

Microsoft переробила старі CD, щоб виготовити новий геймпад для Xbox

Xbox Wireless Controller Remix Special Edition сумісний з Xbox One, Xbox Series X/S та Windows 10/11, а також може підключатись до інших PC і мобільних пристроїв через Bluetooth. Вартість аксесуара – $84,99, передзамовлення вже відкрите. Старт продажів – 18 квітня.