Новинка Genesis GV80 Coupe ще має статус концепту, але вже виглядає майже готовим серійним автомобілем. Причому це автомобіль формату «купе-кросовер». Ідея полягає у тому, аби створити більш спортивну версію моделі Genesis GV80. Рецепт такого перетворення добре відомий: більш агресивне «обличчя» та похиле заднє скло.

Концепт Genesis GV80 Coupe також додає до цього цікавий задній спойлер з карбону, величезні колісні диски, змінену решітку радіатора з додатковими отворами під нею (заявлено, що вони справжні та допомагають охолодженню). А ще новинка Genesis GV80 Coupe має карбоновий дах – аби полегшити конструкцію загалом та знизити центр маси.

Цікаві зміни відбулись й в салоні автомобіля. На відміну від традиційного кросовера Genesis GV80, концепт Genesis GV80 Coupe має чотири спортивні сидіння-ковші та змінене кермо. Крім того, помітний Х-подібний підсилювач у задній частині кузова – напевно, це елемент саме концепту й навряд така деталь дістанеться серійній версії моделі Genesis GV80 Coupe.

До речі, про серійну версію автомобіля Genesis GV80 Coupe. Прототипи у камуфляжі вже зустрічались на дорогах та тестових полігонах. То ж варто очікувати на швидкий дебют моделі Genesis GV80 Coupe – це має статись до кінця поточного року.