Інсайдери @OnLeaks та WolfOfTablet опублікували рендери нового планшету компанії Samsung – Galaxy Tab S9+, який має вийти пізніше цього року. Рендери засновані на файлах CAD і показують дизайн, який дуже схожий на попередню модель – Galaxy Tab S8, за винятком однієї помітної відмінності.

З’явилися рендери планшета Galaxy Tab S9+

Основні камери в Galaxy Tab S9+ виконані за зразком дизайну серії Galaxy S23, а під ними знаходиться магнітна смуга для кріплення пера S Pen, яка стала більш помітною.

З’явилися рендери планшета Galaxy Tab S9+

Рендери не дають багато інформації про функціональність моделі. Проте згідно з інсайдами, очікується, що планшет матиме розміри 285,4×185,4×5,64 мм, що практично не відрізняється від попередника, а це означає, що його діагональ дисплея, найімовірніше, становитиме 12,4 дюйма. Деякі характеристики також мають відповідати попередній моделі, зокрема чотири динаміки, порт USB-C і набір конекторів для підключення чохла-клавіатури.

З’явилися рендери планшета Galaxy Tab S9+

Одним із найбільших оновлень Galaxy Tab S9+ має стати захист від води та пилу за стандартом IP67, що є великою рідкістю для планшетів. Хоча IP67 не такий захищений стандарт, як IP68 в смартфонах Samsung, його все одно буде достатньо, щоб планшет пережив сильний дощ або коротке занурення у воду.

Очікується, що Samsung анонсує Galaxy Tab S9+ та інші моделі серії Tab S9 пізніше цього року, можливо, разом з новими складаними смартфонами.