Неочікувана, але цікава новинка для ринку Україні: до нас вже скоро «приїде» пікап Peugeot Landtrek! Варто відзначити, що зазвичай французька компанія Peugeot не виробляла пікапи, останні спроби створення таких автомобілів відбувались кілька десятиліть тому й це були пікапи на основі легкових моделей. Проте новинка Peugeot Landtrek – це саме класичний рамний пікап.

За «канонами класу», пікап Peugeot Landtrek може мати одинарну або подвійну кабіну та задній або повний привод. Для ринку України 5,33-метровий пікап Peugeot Landtrek буде пропонуватись у максимальній конфігурації – тобто, з подвійною кабіною та повним приводом.

Під капотом такого автомобіля встановлюється 1,9-літровий турбодизель на 150 к.с. та 350 Нм крутного моменту, що працює у парі з 6-ступеневою «механікою», автоматична коробка передач для ринку України не пропонується. Фактично обрати можна лише комплектації – Active або Allure.

Причому у будь-якій комплектації автомобіль Peugeot Landtrek вже оснащено: фронтальними та боковими подушками безпеки, підсилювачем керма, кондиціонером, мультимедійною системою з 10-дюймовим дисплеєм, легкосплавними 17-дюймовими колісними дисками. Максимальна комплектація може додатково похизуватись наступним: безключовим доступом, автоматичним увімкненням фар та двірників, ходовими LED-вогнями, 18-дюймовими колесами.

Вартість нового пікапу для ринку України складає:

Peugeot Landtrek 1.9 150 4х4 МКПП-6 Active – від 1,28 млн грн.

Peugeot Landtrek 1.9 150 4х4 МКПП-6 Allure – від 1,37 млн грн.