Зйомки серіалу Fallout завершено?

Схоже, що зйомки серіалу за мотивами популярної серії рольових ігор Fallout нарешті закінчено (або принаймні вони близькі до завершення). Про це пише актор Волтон Гоггінс (Justified, Django Unchained, The Hateful Eight) у своєму інстаграмі.

Він зізнається, що довгий час мовчав, бо був дуже зайнятий, але нарешті має час для себе та своєї родини — і обіцяє фанатам, що серіал для них стане справжнім “цунамі”. З іншого боку, його пост можна зрозуміти як те, що він закінчив працювати над своєю роллю — а згідно зі сторінкою серіалу на IMDb, Волтон Гоггінс з’являється лише у чотирьох серіях з десяти, тож є ймовірність, що зйомки все ж ще продовжуються.

Amazon Studios анонсувала серіал Fallout ще у липні 2020 р., але власне робота над ним стартувала лише через два роки, влітку 2022 р. Режисером серіалу виступає Джонатан Нолан (Interstellar, The Dark Knight, Westworld), у ролях також знялися Мойзес Аріас (Ender’s Game, The King of Staten Island), Елла Пернелл (Kick-Ass 2, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) і Кайл Маклаклен (Dune, Twin Peaks).

Дати релізу серіалу поки що немає, але скоріше за все, Fallout на телеекранах варто очікувати не раніше кінця 2023 р.