The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom — великий геймплейний трейлер

Реліз нової “зельди” – The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom — вже зовсім близько, гра має вийти менше ніж за 2 місяці. Досі розробник не дуже охоче ділився подробицями свого нового проєкту, обмежуючись невеличкими трейлерами, як, наприклад, у ході лютневої презентації Nintendo Direct.

І ось нарешті продюсер серії The Legend of Zelda Ейджі Аонума детально розповів про геймплей Tears of the Kingdom у новому, майже 14-хвилинному відео. По-перше, він повідомив, що розробку гри вже повністю завершено, після чого взяв у руки геймпад і на власному прикладі показав, як грається нова “зельда”.

З відео можна побачити, як змінився світ — у небі з’явилися “літаючі острови” (Sky islands), дістатися яких Лінк може за допомогою нової здібності, Recall. Також Лінк тепер може поєднувати різні предмети й створювати нову зброю і навіть транспортні засоби за допомогою здібності Fuse. А завдяки Ascend він тепер зможе… проникати скрізь стелю у будівлях, печерах тощо — здається, у Tears of the Kingdom буде трохи менше скелелазіння.

Нагадаємо, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom виходить вже 12 травня, ексклюзивно на Nintendo Switch, і це буде перша гра Nintendo, що коштуватиме $70.