Можливість пробного підключення до сервісу Xbox Game Pass усього за $1 за перший місяць існувала вже багато років, але Microsoft збирається відмовитися від цієї практики. Про це пише The Verge.

«Ми припинили нашу попередню вступну пропозицію для Xbox Game Pass Ultimate та PC Game Pass і оцінюємо різні маркетингові акції для нових учасників у майбутньому», – каже Карі Перес, керівник відділу глобальних комунікацій Xbox.

Нагадаємо, раніше за $1 можна було отримати перший місяць підписки на Xbox Game Pass Ultimate та PC Game Pass, щоб після закінчення тріалу перейти на стандартний план, вартість якого залежить від регіону.

Зараз Microsoft працює над новим планом Friends & Family для Xbox Game Pass Ultimate, якій дозволяє ділитися перевагами підписки з чотирма друзями або членами родини. Вартість такого плану, наприклад в Ірландії, становить 21,99 євро на місяць (близько $24), тобто це менше ніж 5 доларів на людину. Виглядає як цікава пропозиція.

Microsoft нещодавно розширила дію плану Friends & Family на Нову Зеландію, Південну Африку, Чилі, Угорщину, Ізраїль та Швецію, але він все ще недоступний на більшості європейських ринків та в США. Скасування пробної версії за $1 долар може означати, що Microsoft готується ще більше розширити доступність плану Friends & Family.

Нагадаємо, нещодавно Microsoft відкрила доступ до PC Game Pass у 40 країнах світу, до яких, нарешті, потрапила й Україна.