iPhone 14 стали першими смартфонами без слота для SIM-карт, які Apple почала продавати в США. Компанія заохочує користувачів переходити на використання eSIM, що дозволяє активувати мобільний план оператора без фізичної SIM-карти. Окрім того, eSIM є більш захищеною технологією, у порівнянні зі звичайними SIM, плюс нові моделі iPhone дозволяють одночасно використовувати дві eSIM (iPhone 13 і новіше).

Цього року iPhone 15 і iPhone 15 Pro без слота для SIM-карт можуть бути випущені не тільки в США, але й у Франції. А зважаючи на те, що Apple зазвичай продає одну версію iPhone у більшості країн Європи, можна припустити, що однією Францією Apple не обмежиться. Наприклад, iPhone 14 Pro A2890, окрім Франції, продається у Великій Британії, Ірландії, Німеччині, Італії, Іспанії, Португалії, Австрії, Польщі, Нідерландах, Бельгії, Данії, Фінляндії, Норвегії, Швеції, Швейцарії та інших країнах.

Популярність eSIM зростає останніми роками, тож такий крок є вельми логічним для Apple. Втім, враховуючи масштаби європейського ринку, напевно, компанія буде поступово переходити на eSIM в цьому регіоні.