Huawei презентувала свою відповідь на Apple Watch Ultra — модель Watch Ultimate. Це преміальний захищений смартгодинник для спортсменів та любителів активного відпочинку.

Huawei Watch Ultimate доступний у двох кольорах: синьому і чорному. У першому випадку годинник комплектується ремінцями із титанового сплаву так гуми, в другому — лише гумовим ремінцем. Корпус пристрою виготовлено зі зносостійкого аморфного матеріалу на основі цирконію, безель і задню частину — з кераміки, а екран прикрито сапфіровим склом.

Watch Ultimate обладнано 1.5″ LTPO AMOLED-дисплеєм із роздільною здатністю 466×466 точок та піковою яскравістю у 1000 ніт. Вбудованого акумулятора місткістю 530 мА•год має вистачати на 14 днів звичайного використання та приблизно на 8 днів більш вимогливого використання. Є модуль GPS та підтримка двостороннього супутникового зв’язку.

Зі смартгодинником можна займатися дайвінгом, він витримує занурення під воду на глибину до 100 метрів (10 ATM, ISO 22810). Передбачено декілька режимів для дайвінгу та ряд інших спортивних режимів, включно з хайкінгом, альпінізмом, трейл-бігом та, навіть, гольфом. Є можливість синхронізації з такими сервісами, як Strava і Runtastic. Аксесуар може слідкувати за пульсом, рівнем SpO2, а також робити ЕКГ.

Huawei Watch Ultimate буде продаватися в Європі, однак вартість смартгодинника поки не уточнюють.