У використанні контрактних тарифів мобільних операторів є деякі переваги. Частіше за все це додатковий рівень захисту номера (адже будь-які зміни вимагатимуть підтвердження особи), гнучкіші можливості оплати, додаткові послуги тощо. Компанія Київстар тепер пропонує зручніше перейти на контрактне обслуговування за допомогою фірмового додатка Мій Київстар та аутентифікацією через Дія або BankID.

«В умовах війни, через постійний стрес, люди частіше стають жертвами шахраїв. Щоб захистити номери телефонів наших абонентів, ми в Київстар значно спрощуємо перехід на контрактні тарифи. Віднині здійснити безпечний перехід можна в додатку Мій Київстар. Наразі, вже близько 2 мільйонів абонентів Київстар користуються обслуговуванням за контрактом. Ми переконані, що завдяки можливості онлайн підключення їх стане значно більше» — коментує директорка з розвитку продуктів на масовому ринку Київстар Тетяна Лукинюк.

Тож тепер абонентам, які бажають перейти на контрактне обслуговування, не обов’язково йти до центрів обслуговування. Компанія пропонує наступний варіант:

  • мати цифрові документи в Дія, або рахунок в одному із банків-учасників Системи BankID;
  • обрати в мобільному додатку Мій Київстар доступний контрактний тариф та натиснути «Підключити з ідентифікацією»;
  • вибрати опцію «Скористаюсь ДІЯ/BankID НБУ»; 
  • підписати аплікаційну форму графічним підписом та дочекатись повідомлення про зміну тарифу.

Окрім додаткового захисту від шахрайства, контрактне обслуговування оператора запропонує підключення родини до особового рахунку, дві «Суперсили» замість однієї та зручніші умови оплати.