Нещодавно компанія Mitsubishi представила новий власний концепт Mitsubishi XRT, який відверто натякає на пікап Mitsubishi L200 наступної генерації.

Компанія обмежилась лише загальною інформацією, проте на світлинах чудово помітно лінії кузова – а це означає, що серійна модель майже готова. Що ми бачимо? Наприклад, двоповерхову оптику та виразну прямокутну решітку радіатора. Також ми бачимо майже пряму лінію підвіконня та підкреслені задні «плечі» над колісними арками. А ще ми бачимо численні аксесуари RalliArt.

Що відомо, окрім дизайну? Очікується використання нової платформи, проте у будь-якому випадку це буде рама та суцільна задня балка-міст. Крім того, очікується новий турбодизель 4N16 – це більш сучасна версія вже відомого двигуна 4N15, що зараз використовується на багатьох автомобілях Mitsubishi. Нарешті, очікуються автомобілі-клони Nissan та Renault – проте саме Mitsubishi L200 буде головною моделлю-основою.

Залишилось додати, що концепт Mitsubishi XRT перетвориться на серійну модель вже дуже скоро – орієнтовно у середині поточного року. Виробництво нового пікапу буде організовано в Таїланді, де виготовляються актуальні пікапи Mitsubishi.