Jabra випустила нові TWS-навушники Elite 4. Вони додали $20 у ціні в порівнянні з попередником (Elite 3 коштували $79,99), однак отримали й технічний апгрейд.

Можна виділити два суттєвих нововведення. Перше — система активного шумопоглинання. Друге — технологія одночасного підключення до декількох джерел звуку. Завдяки останній значно комфортніше перемикатися між різними девайсами, щоб послухати музику чи відповісти на дзвінок. Також Jabra додала підтримку технології Microsoft Swift Pair для швидкого під’єднання навушників до комп’ютерів з Windows (плюс є підтримка Google Fast Pair, як і у попередника).

Решта характеристик залишились майже незмінними. Elite 4 обладнані 6 мм драйверами, а також пропонують аналогічну автономність, як Elite 3 – до 7 годин роботи від одного заряду і до 28 годин, враховуючи підзарядку в кейсі. Щоправда, з увімкненою системою ANC показники дещо знижуються — до 5,5 годин автономності й до 22 годин з урахуванням кейса. Також навушники мають чотири мікрофони й захищені від вологи згідно з класом IP55. Є підтримка кодеків aptX і SBC, а також голосових асистентів Siri та Google Assistant.

Jabra Elite 4 отримали систему активного шумопоглинання і цінник у $99

Jabra Elite 4 пропонуються у чотирьох кольорах: сірому, синьому, ліловому й бежевому. Вартість складає $99,99.