Раджа Кодурі (Raja Koduri), колишній керівник підрозділу AXG компанії Intel, залишає Intel до кінця березня. В рамках реорганізації компанії Intel вирішила розлучитися з Раджею Кодурі, який був виконавчим віце-президентом і головним архітектором. За словами генерального директора Intel Пета Гелсінгера, Кодурі залишить Intel до кінця цього місяця.

Кодурі працював в Apple та AMD, очолював Radeon Technologies Group та займався розробкою архітектур графічних процесорів, таких як Polaris. Незабаром після цього він оголосив, що приєднається до Intel і згодом очолив підрозділ AXG. У грудні минулого року Intel розформувала групу і повернула Кодурі на його попередню посаду головного архітектора.

Хоча випуск серії графічних процесорів Arc Alchemist затримувався на кілька місяців, Intel не скасовує своїх планів щодо дискретних графічних процесорів і працює над серією графічних процесорів Battlemage.

Після 6-річного перебування в Intel Кодурі, здається, зосередиться на програмному забезпеченні, заснувавши свою компанію. Він обіцяє розповісти більше на цю тему в найближчі тижні.