«Нова пошта» повідомила про запуск першого відділення у Литві під брендом Nova Post. Це вже друга європейська країна, де з’явилися відділення компанії.

«Наші держави не мають спільного кордону, а народи – етнічної та мовної спорідненості. Проте саме Литва прийняла понад 70 000 українців, коли розпочалась повномасштабна війна, а це — як населення цілого міста в Україні. Ми дуже вдячні литовському народу та уряду за масштабну підтримку України у нашій боротьбі проти російської агресії.

Для нас честь вести бізнес у Литві. Я впевнений, що Nova Post має чим здивувати литовців та стане надійним партнером та опорою для наших майбутніх клієнтів тут. Ми швидкі, ми надійні, ми гнучкі та клієнтоорієнтовані й ми не плануємо зупинятись. Тому вже в травні відкриємо відділення у місті Каунас, щоб ще більше людей могли скористатись швидкою доставкою від Nova Post. Крім того, цього року ми вийдемо на ринок Естонії та Латвії», – заявив співзасновник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк.

Відділення Nova Post запрацювало у Вільнюсі за адресою Žalgirio g. 92, LT-09303. Це вантажне відділення, у якому можна відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кг.

Відділення працюватиме щоденно, щоб кожен устиг відправити або отримати свої посилки. Термін доставки – від 5 робочих днів.

Вартість доставки складає:
• до 2 кг – 300 грн,
• до 10 кг – 450 грн,
• до 30 кг – 600 грн,
• від 31 кг до 1000 кг – 25 грн за 1 кг ваги.