Acer випускає досить широкий асортимент пристроїв, однак ми звикли до того, що зазвичай це комп’ютери та аксесуари до них. Попри це, компанія презентувала свій перший електровелосипед ebii.

ebii призначений для поїздок по місту. Рама виготовлена з алюмінієвого сплаву, важить велосипед близько 16 кілограмів. 250 Вт електромотор здатний асистувати при їзді на швидкості до 25 км/год. Велосипед може проїхати на одному заряді до 110 кілометрів. На зарядку батареї потрібно дві з половиною години. До слова, акумулятор може використовуватись, як павербанк, для зарядки ноутбука чи смартфона.

Звісно, що без ШІ-технологій теж не обійшлось. Велосипед буде вивчати стиль їзди користувача та змінювати рівень допомоги, відповідно до дорожніх умов. В застосунку ebiiGO можна дізнатись інформацію про акумулятор, переглянути рекомендовані маршрути та статистику щодо швидкості вашої їзди, а також заблокувати чи розблокувати велосипед.

ebii додатково обладнано сенсорами для уникнення зіткнень, ліхтарями та безповітряними шинами. На жаль, Acer поки не уточнює вартість електровелосипеда та орієнтовних строків його випуску.