В асортименті геймерських аксесуарів Razer є багато різноманітних продуктів, включно з килимками для миші. Однак, нова модель Razer Atlas є першим килимком, який виготовлено із загартованого скла.

Razer представила килимок для миші із загартованого скла

Компанія заявляє, що такий килимок має покращити ваш ігровий стиль. Він оптимізований для взаємодії з оптичними сенсорами та має поверхню з мікрогравіювання, яка стійка до подряпин і досить тиха, коли ви проводите по ній мишею. Поверхня килимка відштовхує бруд і пил, тож ваш новий аксесуар залишатиметься чистим. Також Razer Atlas має гумову основу, яка не ковзає на столі.

Razer представила килимок для миші із загартованого скла

Razer відзначає, що такий килимок стане відмінним аксесуаром для ігрового процесу, де потрібно робити швидкі рухи мишею. Вам не обов’язково змінювати мишу для роботи з килимком Atlas, однак компанія рекомендує використовувати його у зв’язці з мишами, які обладнано оптичним сенсором Razer Focus Pro 30K. Його можна знайти у таких моделях, як Viper V2 Pro, DeathAdder V3 Pro чи Basilisk V3 Pro.

Razer представила килимок для миші із загартованого скла

Razer Atlas доступний у двох кольорах: білому та чорному, тож можна підібрати найкращий варіант для вашого геймерського сетапу. Розмір килимка: 450×400 мм, товщина 5 мм. Вартість складає $99,99.