Студія Deck13 та Focus Entertainment презентували геймплейний трейлер action/RPG Atlas Fallen та оголосили про відкриття попереднього замовлення на гру.

Події Atlas Fallen відбуваються у позачасовій середньовічній фантастичній країні, де людство живе під гнітом богів. Мало що відомо про походження цього вкритого піском світу, але коли герой гри знаходить магічну рукавицю, він набуває достатньо сили, щоб повстати проти богів!

Atlas Fallen – геймплейний трейлер та відкриття попереднього замовлення

Бої з чудовиськами та приспішниками богів займають центральне місце у грі. Проте Atlas Fallen також пропонує гравцю безліч регіонів для дослідження. І хоч у цьому спустошеному світі домінують величезні пустелі, але ви знайдете також і інші локації: приховані фортеці, залишки лісів, міста сили богів, навіть рідкісні болота тощо.

На відміну від попередніх ігор студії Deck13, тобто The Surge та The Surge 2, Atlas Fallen схожа не на Dark Souls, а на такі action/RPG, як God of War чи Horizon. Але для шанувальників soulslike є найвищий рівень складності.

Реліз Atlas Fallen заплановано на Windows ПК, PlayStation 5 та Xbox Series Х|S на 16 травня 2023. Попередньо замовлення на гру вже відкрито. Поточна вартість у Steam – 1 099 грн.