Не пройшло й восьми років, як ремейк легендарної System Shock від Nightdive Studios вже майже дістався до релізу. Гра нарешті вийде на ПК 30 травня 2023 р. А ви ще кажете, що S.T.A.L.K.E.R. розробляли занадто довго!

Ремейк System Shock для ПК вже доступний для попереднього замовлення на Steam, GOG та Epic Games Store, і містить безплатну копію майбутнього System Shock 2: Enhanced Edition (лише для попереднього замовлення). Щойно випущену демонстраційну версію гри можна знайти у відповідних магазинах. Вартість System Shock 2023 для України – 999 грн.

Консольні видання System Shock будуть випущені на PlayStation 4/5 та Xbox One / Xbox Series S|X пізніше.

Ремейк System Shock вийде 30 травня 2023 р. Нарешті!

Розробка ремейку System Shock, створеного у 1994 р. славетним Ворреном Спектором, розпочалась ще у 2015 р. У 2016 р. була проведена вдала Kickstarter-кампанія, яка зібрала $1,35 млн. Але потім гра потрапила у виробниче пекло. Спочатку відбулася заміна рушія з Unity на Unreal Engine 4, потім гра була на деякий час заморожена, потім стався скандал з Крісом Авеллоном, потім розробники звинуватили у затримці COVID-19. Реліз гри відкладався більше ніж 5 разів. І ось нарешті.

А ви ще чекаєте на оновлену System Shock?