Компанія Citroen оголошує вартість новинки Citroen C4 X в Україні, що вже доступна для замовлення в офіційних дилерів. Прайс стартує від 895 тис. грн в залежності від обраного двигуна та комплектації.

Крос-седан Citroen C4 X є досить унікальним за своїм типом кузова: він пропонує альтернативу класичному хетчбеку або кросоверу. Водночас силует типу «фастбек» обіцяє покращену аеродинаміку завдяки динамічному нахилу заднього скла.

На українському ринку автомобіль Citroen C4 X пропонується з трьома двигунами та «механікою» або «автоматом». Фанатів швидкого драйву зацікавить бензиновий двигун 1.2 PureTech 130 у парі з сучасною 8-ступеневим «автоматом»: приклад поєднання динаміки та простоти керування. Для тих, хто часто подорожує на далекі дистанції, пропонується економічний турбодизель 1.5 BlueHDi 130, що також працює у парі з 8-ступеневим «автоматом». Нарешті, для корпоративних покупців та раціональних клієнтів передбачено стартовий варіант у вигляді бензинового мотора 1.2 PureTech 100 у парі з 6-ступеневою «механікою»: цілком достатня динаміка та чудові показники паливної економічності.

Завдяки 4,6-метровій довжині, автомобіль Citroen C4 X вирізняється гарним простором для задніх пасажирів та великим багажником: стандартний об’єм дорівнює 510 літрів, є можливість складання заднього сидіння. Крім того, варто відзначити широкі та зручні сидіння Advanced Comfort з додатковим шаром піни 15 мм – все для комфорту водія та пасажирів. Нарешті, новинка пропонує до 20 сучасних систем, які гарантують безпеку та комфорт під час подорожі: сучасні цифрові дисплеї, підключення смартфонів тощо.

Автомобіль Citroen C4 X у комплектації FEEL вже вирізняється широким переліком оснащення: круїз-контроль, ABS та ESP, клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, задні датчики паркування та камера заднього огляду, фари ECO LED, сенсорний 10-дюймовий дисплей, підключення Android Auto та Apple Car Play, пакет персоналізації Glossy Black, легкосплавні колісні диски.

Для максимального комфорту та безпеки пропонується комплектація SHINE, яка додатково відрізняється наступним: пакет «Безпека», адаптивне дальнє світло High Beam Assist, підігрів передніх та задніх сидінь, тримач для планшета, датчики паркування в передньому бампері, крісла підвищеного комфорту Citroen Advanced Comfort, оздоблення салону Urban Gray, проєкційний дисплей Head-Up, навігація IVI High digital, пакет персоналізації Silver Grey тощо.

Вартість автомобіля складає, в залежності від двигуна та комплектації:

Citroen C4 X FEEL 1.2 PureTech 100 S&S МКПП-6 – від 895 030 грн.

Citroen C4 X FEEL 1.2 PureTech 130 АКПП-8 – від 1 002 330 грн.

Citroen C4 X FEEL 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 047 100 грн.

Citroen C4 X SHINE 1.2 PureTech 130 АКПП-8 – від 1 097 420 грн.

Citroen C4 X SHINE 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 142 190 грн.