Першим продуктом компанії Nothing стали навушники ear (1), які продемонстрували влітку 2021 року. За тиждень вони мають отримати оновлення — Nothing ear (2) — зображення та технічні характеристики яких, як це часто буває, випередили презентацію.

Цього разу про новинку сповістив відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер (OnLeaks) на сторінках видання The Tech Outlook. Продемонстровані зображення показали, що компанія не змінила ідеї прозорого корпусу, та за винятком декількох дрібних деталей, практично не чіпала зовнішність другої моделі своїх TWS-навушників.

Nothing ear (2) отримають такі самі 11,6-міліметрові динаміки, як у попередньої моделі. Є мінімальна зміна ваги — нові навушники важать 4,5 грами, а не 4,7.

Також ear (2) збільшать час автономної роботи з 4 до 6 годин, а з урахуванням запасу батареї в кейсі — 36 годин (було 34). Зарядити їх можна як через USB-C, так і на індукційній станції з підтримкою стандарту Qi.

Розповідаючи про нову модель гарнітури виданню Forbes, Карл Пей (засновник та CEO компанії) згадував про використання кодека LDHC 5.0 (low latency high-definition audio codec), який має покращити якість передачі звуку через Bluetooth. Також він розповідав про захист від води та пилу за стандартом IP54.

Щодо цін, поки що такої інформації немає. Але враховуючи, що кардинальних змін нова модель не отримала, можна очікувати, що Nothing ear (2) вартуватимуть на рівні попередньої моделі, а саме $99.

Презентацію новинки заплановано на 22 березня.