Додаток для вивчення програмування Rabbids Coding! / «Скажені Кролики Навчають Програмувати» доступний тепер і українською

Безплатний додаток для вивчення основ програмування в ігровій формі Rabbids Coding! / «Скажені Кролики Навчають Програмувати» отримав українську локалізацію.

Програму було локалізовано на волонтерських засадах силами працівників студій Ubisoft Ukraine (Київ та Одеса). У адаптації проєкту взяли участь 10 фахівців різних спеціальностей – від програмістів до дизайнерів. Разом із перекладом було адаптовано логотип та шрифти.

Додаток Rabbids Coding! / «Скажені Кролики Навчають Програмувати» вийшов ще 2019 р. на Windows ПК, iOS та Android. У цій навчальній грі треба допомагати кроликам прибрати безлад на космічній станції, якій залишили веселими кролико-космонавтами. Для цього треба використовувати прості інструкції, цикли та алгоритми, що схожі на написання коду. Одна із задач – оптимізувати кількість рядків коду при досягненні цілі.

Враховуючи наповнення, дизайн та доступність додатка спеціалісти Ubisoft мають надію, що він буде використовуватися у навчальних цілях в школах.

Завантажити Rabbids Coding! / «Скажені Кролики Навчають Програмувати» можна з Ubisoft Connect, App Store або Google Play.

Єдине, чого не зрозуміла редакція «Межі», чому «Кролики», а не «Кролегі»?!