Видання Autocar стверджує, що серійна версія моделі Dacia Bigster вийде на початку 2025 року. І хоча чекати ще досить довго, проте з’являться все більше інформації про автомобіль.

Отже, ззовні кросовер Dacia Bigster буде нагадувати однойменний концепт: за своїм дизайном він чудово вписується в актуальний модельний ряд, водночас явно підкреслює збільшені розміри автомобіля. Адже 4,6-метровий кросовер Dacia Bigster буде розташовано на сходинку вище від моделі Dacia Duster.

В основі моделі Dacia Bigster буде використана платформа CMF, водночас модель Dacia Bigster буде робити акцент на простоті та доступності. Як повідомляють керівники Dacia: «якщо ми можемо обійтись без дисплеїв в салоні – їх там не буде, якщо ми можемо обійтись без надскладної електроніки – цього теж не буде».

Напевно, що за такою логікою кросовер Dacia Bigster отримає й звичайні або прості м’яко-гібридні двигуни, але буде позбавлений складних (та дорогих) моторів. А ще напевно, цей автомобіль приїде в Україну під брендом Renault, а не Dacia – сподіваємось, це відбудеться вже у 2025 році. Будете чекати?