OnePlus презентувала недорогий смартфон Ace 2V, а разом з ним показала бездротові навушники Buds Pro 2 Lite Edition, які фактично є копією Buds Pro 2.

Візуально різниця полягає у тому, що для Buds Pro 2 ексклюзивно доступний зелений колір, а для Buds Pro 2 Lite Edition – білий. З технічної сторони: Lite-версія не підтримує об’ємне аудіо, бездротову зарядку та функцію моніторингу здоров’я шийного відділу хребта.

Buds Pro 2 Lite Edition мають систему активного шумозаглушення та здатні нейтралізувати зовнішні шуми гучністю до 48 дБ. На кожному навушнику передбачено по три мікрофони, які використовуються для шумозаглушення та дзвінків.

За відтворення звуку відповідають подвійні драйвери: 11 мм динамічний вуфер і 6 мм твітер. Компанія заявляє, що налаштовувати навушники допомагала компанія Dynaudio та видатний Ганс Циммер. Для з’єднання з джерелом звуку передбачено модуль Bluetooth 5.3. Під час ігрового процесу можна увімкнути спеціальний режим з низькою затримкою (54 мс).

Показники автономності складають до 9 годин відтворення музики без ANC і до 6 годин з системою активного шумозаглушення. Разом з зарядним кейсом час роботи складає до 39 год. / 25 год. Навушники мають захист від вологи згідно з класом IP55, тож їм не страшний піт чи легкий дощ.

Поки що немає інформації стосовно доступності OnePlus Buds Pro 2 Lite Edition на глобальному ринку. В Китаї ж новинка оцінюється в $115.