Багато часу пройшло з моменту, коли Meta відокремила Messenger від основного мобільного застосунку Facebook. Та після майже дев’яти років розлуки, компанія готова поєднати їх знов.

“Ми тестуємо можливість доступу для користувачів до їх повідомлень у Messenger всередині застосунку Facebook”, відзначив голова Facebook Том Елісон. “Зрештою, ми хочемо, щоб людям було зручно та легко спілкуватись та ділитись контентом як у застосунку Messenger, так і безпосередньо в Facebook”.

Коли Meta відокремила Messenger у 2014 році, було сказано, що “наша ціль — зосередити зусилля на розробці, щоб зробити Messenger найкращим мобільним застосунком для спілкування”. Не впевнений, що це в них вдалось на 100%, але користуватись Messenger все одно доводиться, якщо ви зареєстровані на Facebook.

В будь-якому випадку, якщо тестування Meta буде успішним, повернення Messenger до Facebook може бути непоганим кроком. Як мінімум, вам не доведеться перемикатися між застосунками, щоб подивитися стрічку новин чи надіслати повідомлення. Також ви зможете листуватись з користувачами Instagram всередині застосунку Facebook.