Виробничий список «Зоряних воєн» став трохи меншим. Згідно з повідомленням видання Variety, майбутні фільми за «Зоряними війнами» від президента Marvel Кевіна Файґе та режисера «Диво-жінки» Петті Дженкінс більше не перебувають у розробці.

Перші згадки про потенційний фільм «Зоряні війни» від Файґе та президента Lucasfilm Кетлін Кеннедібули ще у 2019 році, але джерела, близькі до ситуації, повідомили Variety, що його відклали на полицю. Така сама ситуація з фільмом Rogue Squadron, над яким працювала Дженкінс, що не так вже й дивно, враховуючи, що його виробництво було відкладено у 2021 році та знову перенесено минулого року. У грудні Дженкінс висловила невпевненість щодо майбутнього фільму.

Попри ці невдачі, Variety повідомляє, що виробництво фільму Тайки Вайтіті «Зоряні війни» все ще триває, і що він навіть може зіграти в ньому головну роль.

Джерела також повідомили Variety, що Lucasfilm зацікавлений у створенні фільму за «Зоряними війнами» зі співавтором «Загублених» («Lost») Деймоном Лінделофом та оскароносною Шармін Обейд-Чіной, яка працювала над серіалом «Міз Марвел». А ще є потенційний фільм «Зоряні війни» від режисера «Дедпула 3» Шона Леві, який дуже цього прагне.

Багато чого може статися в період до грудня 2025 року, коли Disney планує випустити наступний фільм «Зоряні війни». Напевно, більше інформації про майбутнє франшизи стане відомо під час святкування «Зоряних воєн», яке розпочнеться 7 квітня.