Можливо – стверджує видання Carscoops. Наразі така ідея вже існує та розглядається до запуску у вигляді серійної моделі.

Нагадаємо, що свого часу підрозділ Ralliart у компанії Mitsubishi відповідав за підготовку спортивних автомобілів. Та й в історії моделі Mitsubishi Outlander інколи траплялись цікаві «підігріті» версії – наприклад, з 4-циліндровим турбодвигуном або великим V6. Але ж тепер історія може зробити новий несподіваний поворот, ім’я котрому – Mitsubishi Outlander PHEV Ralliart.

Згадка PHEV вказує, що автомобіль буде побудовано як гібрид з можливістю підзарядки. Очікується використання 2,4-літрового 4-циліндрового бензинового двигуна – не надто вражає, правда? Але ж додайте пару електромоторів для приводу передніх та задніх коліс. Загальна потужність версії Mitsubishi Outlander PHEV Ralliart може сягнути позначки 286 к.с., що вже дуже непогано!

Крім того, кросовер Mitsubishi Outlander PHEV Ralliart буде вирізнятись власним переднім бампером та решіткою радіатора, великими 22-дюймовими колісними дисками, потужними гальмами з 6-поршневими супортами, заднім бампером з центральним ліхтарем, накладками на колісних арках – все це колись вже було впроваджено на відповідному концепті. Проте тоді це був концепт. А тепер «підігрітий» кросовер Mitsubishi Outlander PHEV Ralliart може стати реальністю – вже у 2024 році.