Модель Realme GT3 буде представлена 28 лютого на виставці Mobile World Congress у Барселоні. Схоже, що це буде глобальна версія смартфона Realme GT Neo 5, який нещодавно презентували в Китаї. Адже однією з головних особливостей обидвох пристроїв є підтримка 240 Вт зарядки.

Девайси обладнані акумулятором місткістю 4600 мА⋅год. Він може повністю зарядитись з 1% до 100% за 9 хвилин 37 секунд. Компанія опублікувала відео з демонстрацією зарядки смартфона.

Усього 80 секунд достатньо, що рівень заряду досяг 20%. Щоб зарядити Realme GT3 наполовину треба 4 хвилини. І ще приблизно 5 хвилин, щоб отримати 100%.

Під час анонсу Realme GT Neo 5 компанія зазначила, що інженери передбачили ефективну систему розсіювання тепла, тож під час тестів зарядки смартфон не нагрівався більше ніж на 10 градусів. Пристрій здатний витримати 1600 зарядок від 0 до 100% і зберегти при цьому 80% ресурсу батареї протягом чотирьох років користування. Realme навіть має сертифікат від TUV Rheinland, який свідчить про безпечність такої системи швидкої зарядки.