Компактний кросовер Cadillac XT4 досить популярний в США, тому виробник не забуває оновлювати цю модель. Нещодавно була оприлюднена інформація про оновлення для Cadillac XT4, що виконані за «класичним рецептом».

Наприклад, автомобіль отримав повністю нове «обличчя»: відтепер використано 3-секційні вертикальні фари, змінилась решітка радіатора, встановлено новий бампер. Крім того, автомобіль отримав нові 18- та 20-дюймові колісні диски, позаду також оновився бампер та встановлені у ньому ліхтарі.

Але ж чи не найбільше змінився салон – відтепер використаній величезний 33-дюймовий цифровий «кластер», що працює одночасно і як панель приладів, і у якості мультимедійної системи. Крім того, оновились дрібні деталі, на кшталт дефлекторів вентиляції або важеля автоматичної коробки передач.

До речі, кросовер Cadillac XT4 отримає 2-літровий турбодвигун на 235 «коней» та 9-ступеней «автомат»: непогано! Але ж ще цей автомобіль може запропонувати повний привод з регулюванням розподілу крутного моменту, перемикач Drive Mode Selector для вибору режимів руху, адаптивні амортизатори з можливістю налаштування (для версії Sport).