Майже через два десятиліття після виходу фільму Гільєрмо дель Торо «Хеллбой», персонаж отримує ще одне перезавантаження. Компанія Millennium Media підтвердила, що наступного місяця в Болгарії розпочнеться виробництво фільму «Hellboy: The Crooked Man». Про це повідомляє Deadline. Кастинг на роль головного героя (спочатку його грав Рон Перлман, а потім Девід Харбор) ще не оголошено, але режисером нового фільму стане Брайан Тейлор, найбільш відомий за бойовиком «Адреналін» («Crank») з Джейсоном Стейтемом.

Мабуть, найцікавішим є те, що автор коміксів Майк Міньола написав сценарій для майбутнього фільму разом з Крісом Голденом. Про те, що обидва працювали над сценарієм перезапуску 2019 року, повідомляло видання The Hollywood Reporter, хоча Ендрю Косбі, зрештою, отримав одноосібне право на написання сценарію. Перезапуск 2019 року вважається провалом, оскільки він зібрав у прокаті близько $55 мільйонів при бюджеті в $50 мільйонів.

У повідомленні Deadline не уточнюються подробиці, але видання Discussing Film, яке перше повідомило про виробництво «Hellboy: The Crooked Man» стверджує, що це буде повнометражна стрічка.

«The Crooked Man» спочатку використовувався як назва коміксу про Хеллбоя, що вийшов у 2008 році.

Deadline так подає синопсис майбутнього фільму:

«У новому фільмі Хеллбой і агент-новачок Бюро паранормальних досліджень і захисту (B.P.R.D) застрягли в 1950-х роках у сільській місцевості Аппалачі. Там вони виявляють невелику громаду, яку переслідують відьми на чолі з місцевим дияволом, що має тривожний зв’язок з минулим Хеллбоєм».

«У «The Crooked Man» Майк Міньола нарешті втілить автентичну версію своїх історій і персонажів у кінематографічній формі, – сказав президент Millennium Media Джеффрі Грінштейн. – Це перший фільм із серії, який захопить глядачів знайомими (і новими) способами».

Дата виходу фільму ще не оголошена.