Автомобіль DS 3 вже на шляху до України. Оновлена версія компактного кросовера DS 3 Crossback отримала помітні зміни в передній частину кузова: збільшена решітка радіатора, вертикальні світлодіодні вогні, нове наповнення матричних фар. Але ж чи не найважливіша зміна для новинки DS 3 відбулась всередині — нова електрична версія E-TENSE з покращеними характеристиками.

Відтепер DS 3 E-TENSE пропонує електродвигун потужністю 115 кВт (раніше було 100 кВт) або 156 «коней» та 260 Нм крутного моменту. Разом зі збільшенням потужності, зросла й місткість акумулятора — віднині 54 кВт⋅год, чого достатньо для подолання відстані до 402 км (WLTP).

Важливо, що насолодитись новим електроприводом зможуть й українські автомобілісти, адже електрична версія DS 3 E-TENSE вже зараз пропонується в Україні за ціною від 1,42 млн грн.

Крім того, новинка DS 3 буде запропонована в Україні також з дизельним двигуном 1.5 BlueHDi потужністю 130 к.с. Цей двигун працює у парі з 8-ступеневою АКПП та переднім приводом. Вартість дизельної версії DS 3 в Україні складе від 1,22 млн грн.

Обидві версії моделі DS 3 — електрична та дизельна — для України заявлені у комплектації Performance Line: адаптивний круїз-контроль, система утримання у смузі руху, контроль «сліпих зон», світлодіодні матричні фари, передня та задня камери, система DS IRIS SYSTEM з 10,3-дюймовим дисплеєм, оздоблення салону з алькантари. Новинка вже доступна для замовлення у дилерській мережі DS в Україні.