Минулого року Samsung випустила ексклюзивну версію Galaxy S22 Ultra Mercedes Benz Edition, цього ж року компанія вирішила створити колаборацію з іншим німецьким автовиробником, BMW. В результаті ми отримали Galaxy S23 Ultra BMW M Edition.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition виконано в стилістиці BMW M3 E30, першого покоління моделі M3. Разом зі смартфоном покупці отримають різноманітну атрибутику BMW: захисний чохол, емблеми автовиробника різних років, брелок, повітряний компресор, аналоговий годинник, фотокнигу, постер, тримач для окулярів, ваучер школи водіння BMW та інші дрібниці. Інтерес також викликає подарунковий бокс, який має вигляд передньої частини автомобіля. На самому ж смартфоні встановлена тема BMW, яка включає спеціальні шпалери та кастомну анімацію увімкнення/вимкнення смартфона.

Samsung випустила спеціальну версію Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Така версія смартфона буде продаватися тільки у Південній Кореї в оператора SK Telecom. До того ж це лімітований випуск — виготовлено лише 1000 девайсів. Вартість складає приблизно $1373 за версію 12/512 ГБ.