Vodafone презентував нову національну лінійку тарифів Joice, яка відтепер стане основною пропозицією оператора.

В компанії заявляють, що спробували врахувати всі поточні потреби абонентів, тому в тарифи додано:

  • більшу кількість популярних застосунків з безлімітним трафіком збільшено до 38;
  • більше гігабайт мобільного інтернету;
  • більше хвилин для дзвінків на всі мережі.

Окрім того, в усіх нових тарифах Joice діє акція «Доступний роумінг у подарунок», в рамках якої надається 10 ГБ інтернет-трафіку та 100 хвилин для спілкування. Строк дії цієї акції для нової лінійки Joice з 10.02.2023 по 30.06.2023.

Стартові пакети з новими тарифами також отримали новий дизайн – на обкладинках зображені українки в національних костюмах. Цей образ буде використовуватися в усіх рекламних проявах тарифної лінійки.

«Минулий рік кардинально змінив запит та вимоги українців щодо мобільного зв’язку. Те, що було важливо раніше, зараз відходить на другий план. Змінились канали отримання інформації – ми бачимо, що нині переважають Telegram, YouTube, TikTok, Instagram. Змінились пріоритети: якщо раніше при виборі оператора люди орієнтувались більше на своє коло спілкування або ціну, то сьогодні вирішальними є такі речі як покриття та наявність додаткових пропозицій – таких, як безлімітний трафік на сервіси, якими користуєшся щодня, та доступний роумінг», – коментує оновлення тарифів Андрій Отрощенко, директор з маркетингу Vodafone Україна.

В новій лінійці Vodafone наразі три тарифи: Joice Start, Joice Pro і Joice Max:

Joice Star Joice Pro Joice Max
Вартість стартового пакета 150 грн, перший пакетпослуг вже включено в тариф 200 грн, перший пакет послуг вже включено в тариф 250 грн, перший пакет послуг вже включено в тариф
Дзвінки на всі мережі 800 хв,  далі – безліміт в мережі Vodafone та 0,60 грн/хв на номери інших операторів

1 200 хв, далі – безліміт в мережі Vodafone та

0,60 грн/хв на номери інших операторів

1 600 хв, далі – безліміт в мережі Vodafone та

0,60 грн/хв на номери інших операторів

4G 15 ГБ 25 ГБ 40 ГБ
Застосунки с безлімітним трафіком

38 застосунків:

Apple Music, Apple TV, YouTube, YouTube Music, Netflix, MEGOGO, SoundCloud, Deezer, Spotify, Shazam, Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Likee, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Zoom, Skype for Business, FaceTime, Microsoft Teams, WeChat, Всеукраїнська школа онлайн, SWEET.TV, Дія, Дія TV, Duolingo, Coursera, Reddit, Canva

Абонплата 180 грн/4 тижні 230 грн/4 тижні 300 грн/4 тижні