OnePlus презентувала не тільки глобальну версію смартфона OnePlus 11, планшет OnePlus Pad, але й свою першу бездротову механічну клавіатуру.

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro – це перший гаджет в новій лінійці OnePlus Featuring. Для створення гаджета компанія заручилась підтримкою відомого виробника Keychron.

OnePlus анонсувала бездротову механічну клавіатуру

Та й загалом новинка дуже нагадує модель Keychron Q1 Pro. Як нескладно здогадатися, OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro містить 81 клавішу і має американську розкладку. Корпус виготовлено з алюмінію, є RGB-підсвітка.

Клавіатура обладнана модулем Bluetooth 5.1, однак також підтримує дротове з’єднання через USB-C. Всередині встановлено акумулятор на 4000 мАг, якого має вистачати на 100 годин роботи при увімкненій підсвітці на мінімальному рівні яскравості.

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro поставляється з одним з двох типів перемикачів – Winter Bonfire (тактильні) або Summer Breeze (лінійні). В першому випадку кейкапи виготовлені з PBT-пластику, в другому – з матеріалу, який OnePlus називає Marble-mallow. Є можливість гарячої заміни перемикачів.

Особливістю клавіатури є слайдер на одній зі сторін, такий же, як в смартфонах OnePlus. Він слугує перемикачем між дротовим і бездротовим з’єднанням. Також є поворотний диск, на який можна призначати власні функції.

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro стане доступною для передзамовлення у квітні цього року. Вартість поки не уточнюється, але подібна клавіатура Keychron Q1 Pro коштує $199.